Arto Pyykkö

  Sunprofile Oy:ssä asiantuntijuuteni painottuu kilpailukyky ja tuottavuus –liiketoiminta-alueelle. Toimin lean-valmentajana Lean Tehdas® -koulutuksissa ja johdan asiakasprojekteja. Hyödynnän työssäni kokemustani HR-asioista ja valmentamisesta. Olen työssäni käytännönläheinen ja haastan mielelläni asiakkaita jatkuvan parantamisen tiellä. Olen kiinnostunut valmentajamaisen otteen hyödyntämisestä esimiestyössä ja siitä, kuinka sillä voi myötävaikuttaa työntekijöiden osallistamiseen organisaation kaikilla tasoilla.

  Työurallani olen hankkinut vahvan osaamisen tuotannon erilaisista työtehtävistä sekä tekijänä että kouluttajana. Henkilöstöasioiden parissa olen työskennellyt asiantuntijana vastaten koulutusten suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tehtäviini on kuulunut myös vastata esimiesten tukemisesta henkilöstöasioissa, sidosryhmä- ja oppilaitosyhteistyöstä sekä yritysvierailuista ja messuista. Urheilusektorilla olen toiminut 15 vuotta sekä yksilö- että joukkuevalmentajana. Urheilun liittotasolla olen toiminut valmentajien kouluttajana kymmenen vuoden ajan.

  Ensimmäinen suorittamani tutkinto oli kolmivuotinen toisen asteen teknillinen tutkinto. Tämän jälkeen olen kehittänyt osaamistani lukuisilla kouluttamiseen, ryhmädynamiikkaan ja laatuun liittyvillä koulutuksilla. Olen suorittanut myös johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET), joka on antanut valmiuksia asiakasprojektien johtamiseen. Minulla on myös näyttötutkintomestarin tutkinto, joka antaa oikeuden näyttötutkintojen tutkintotilaisuuksissa osaamisen ja ammattitaidon arviointiin. Sosiaalialan korkea-asteen opinnot puolestaan ovat avanneet näkökulmia sosiaali- ja terveysalan kenttään. Urheilusektorilla olen suorittanut lukuisia valmentajakoulutuksia.

  Millaista yhteistyötä voisimme tehdä?

  • Lean-valmennukset
  • Esimiestyön ja päivittäisjohtamisen kehittäminen
  • Johtamiskoulutukset ja -valmennukset
  • Osaamisen hallinta ja kompetenssien kehittäminen
  • Tiimien rakentaminen, tiimityö ja ryhmädynamiikka
  Arto Pyykkö | Kehitysasiantuntija | Sunprofile Oy

  Arto Pyykkö

  Kehitysasiantuntija
  Puh. 0400 730 307
  arto.pyykko@sunprofile.fi
  Joensuu

  Blogi-kirjoitukset

  Jatkuva parantaminen on myös ilmastoteko

  1024 538 Arto Pyykkö

  Joensuun Vesi huolehtii lähes 70 000 ihmisen vesihuollosta. Vuosittain Joensuun Veden asiakkaat käyttävät vettä noin neljä…

  Palaverit

  150 150 Arto Pyykkö

  Jälleen yksi palaveri takana. Olo on hämmentynyt, jopa vihainen. Munkista jääneet sokerit suupielissä poistumme ja…

  Tietotyön haasteet

  150 150 Arto Pyykkö

  Tietotyötä kutsutaan myös henkiseksi työksi tai yksinkertaisesti toimistotyöksi. Osa työstä on luovaa, osa strategista ja…